divendres, 17 de juny del 2011

IV NOCTURNA AL CASTELL DE BURRIAC

El passat dimecres 15 de juny el CLUB ESPORTIU CAMP A TRAVÉS va celebrar en la seva quarta edició, la tradicional pujada al CASTELL DE BURRIAC. A més de coincidir com cada any amb una nit de lluna plena aquest any teníem l´alicient de que hi hauria eclipsi total a més de tenir la lluna un color rogenc producte de les erupcions dels volcans islandesos. Al final res de res i els 88 participants no varem poder gaudir d´aquest espectacle astronòmic. Els núvols baixos ens van impossibilitar veure-la. Un cop ja de nou a Cabrils, i a partir de les 23:00 hores, alguns varem tenir el privilegi de veure el tram final de l´eclipsi
Puntualment a les 20:15 els 88 participants i 1 gos d´enguany varem començar l´ascenció al Castell de Burriac. Primera parada a la Creu de l´Abella per reagrupar-nos i fer la tradicional foto i novament seguim pujant fins arribar al peu del Burriac, Un cop allà, ascens final pel rocar on els més petits varen disfrutar de valent. Després d´una hora de pujada i un cop a dalt, gaudim de les vistes i l´esperat sopar. A les 22:00 hores comencem amb les nostres llanternes i frontals la desitjada baixada nocturna. La lluna no la veiem en cap moment però els nens i nenes disfruten més que mai de la baixada nocturna, amb les seves llanternes, els seus frontals i amagant-se per tots els racons que oferia el bosc. Una horeta de baixada i tots cap a casa a dormir. L´endemà calia anar al cole i a treballar.
Esperem que us ho haguessiu passat molt bé i esperem poder gaudir de la vostra presència en la propera edició. Hem d´aconseguir superar el record de l´any 2009 on varem ser 98 participants i 2 gossos. Gràcies a tothom. 



Foto tradicional de tots els participants a la Creu de l´Abella


La Laura i el Pere, organitzadors de la vetllada



Alguns a partir de les 11 varem disfrutar de l´eclipsi