divendres, 24 de juny del 2011

FLAMA DEL CANIGÓ 2011



El club esportiu CAMP A TRAVÉS, en col·laboració amb l´AJUNTAMENT de CABRILS es va sumar el dia de la revetlla de SANT JOAN als actes de la FLAMA DEL CANIGÓ que varen dur la flama per tots els pobles del MARESME. Prop de 25 cabrilencs es donaven puntualment cita al PONT DE LA VELA amb les seves bicicletes i amb ganes de passar una jornada diferent.

Allà ens esperava un autocar que ens portaria a tots cap a DOSRIUS després de carregar les bicicletes en varies furgonetes. Arribada a DOSRIUS sobre les 18:00 hores, menjem coca i cava i amb mitja hora de retard sobre l´horari previst, arriba la desitjada flama des del CIM DEL CANIGÓ. Els diferents representants de les poblacions del Maresme participants (Dosrius, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrils, Teià, Masnou, Alella, ....) encenen les respectives torxes i prop de 150 voluntaris, a peu o en bicicleta i escoltats en tot moment pels mossos d´esquadra inicien la marxa.




Un cop a la rotonda de Cabrera, la comitiva de Cabrils i Vilassar de Dalt es desvia pel camí del Mig escortats per la Policia Local de Cabrils. Enfilem el pont de l´autopista direcció les Escoles de Cabrils on ens esperen amics i familiars.



Un cop a les ESCOLES ens dirigim a l´AJUNTAMENT. Allà, el gran nombre de nens que ens van acompanyar al llarg de tota la marxa encenen les seves torxes i encenem el pebeter de l´Ajuntament.

 



Després de l´AJUNTAMENT, ens dirigim tots plegats a la PLAÇA DE L´ESGLESIA on després de la lectura del pregó encenem el pebeter del campanar. Coca, cava i sardanes per amenitzar la festa.




Finalment, tota la comitiva es trasllada al parking de CAN BOTELLA per encendre la foguera de SANT JOAN.



La LAURA I EL PERE del club esportiu CAMP A TRAVÉS us agraïm la col·laboració de tots els participants d´enguany, de l´AJUNTAMENT DE CABRILS (Oriol, Isabel, Policia Local, la Brigada, ...), d´En JOAN CASALS i de tota la gent que ha fet possible aquest esdeveniment. Moltes gràcies i us esperem l´any vinent.

VISCA CABRILS
VISCA ELS PAÏSOS CATALANS